Odgovornost za sadržaj

Sadržaj ovih stranica je stvoren sa velikom pažnjom. Za tačnost, potpunost ili pravovremenost sadržaja, ne možemo preuzeti odgovornost. Kao davaoci usluga smo odgovorni u skladu sa § 7. stav 1. TMG za vlastite sadržaje na ovim stranicama pod opštim zakonom. Prema §§ 8 do 10 TMG nismo obavezni kao davaoci usluga za praćenje prenosa ili skladištenja podataka, ili da istražimo okolnosti koje ukazuju na nezakonite aktivnosti. Obaveze uklonjanja ili blok pristup informacijama pod opštim zakonima ostaju nepromijenjene. Međutim, relevantna odgovornost je moguća samo od datuma znanja određenog prava. Nakon obavijesti o takvim kršenjima, mi ćemo ukloniti sadržaj odmah.

Odgovornost za linkove

Naša stranica sadrži linkove na vanjske web stranice nad kojima nemamo kontrolu. Stoga ne možemo prihvatiti nikakvu odgovornost za njihov sadržaj. Odgovarajuća usluga ili operator je uvijek odgovoran za sadržaj povezanih stranica. Povezane stranice su provjerene u vrijeme povezivanja za moguće povrede prava. A stalna kontrola povezanih stranica je nerazumna, bez konkretnih dokaza o kršenju. Nakon obavijesti o kršenju, odmah ćemo ukloniti takve veze.

Autorsko pravo

Sadržaj i radove koje su na ovim stranicama stvorili operateri stranice podliježu njemačkom zakonu o autorskim pravima. U reprodukciji, mijenjanju, distribuciji ili u bilo kojoj vrste eksploatacije izvan granica autorskih prava zahtijevaju pismenu saglasnost svojih odgovarajućih autora ili kreatora. Preuzimanja i kopije su dopuštene samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu. Što se tiče sadržaja koji nije stvorio website operator, su autorska prava trećih osoba. Svako umnožavanje ili označene kao takve je nedopustivo. Ako i dalje svjesno krše autorska prava, pitamo za obavijest o istoj. Nakon obavijesti o povredama, mi ćemo ukloniti sadržaj odmah.

Copyright © 2018 - Montenegro Future Property GmbH