Politika privatnosti

Korištenje naše web stranice je moguće bez davanja ličnih podataka. Dijeljenje bilo kakvih oličnih podataka (npr ime, adresa ili e-mail adresa), je koliko je to moguće, na dobrovoljnoj osnovi. Ovi podaci se ne uzimaju bez vašeg izričitog pristanka.

Napominjemo da prenos podataka preko Interneta (npr komunikacija putem e-maila) mogući su sigurnosni propusti. A potpunu zaštitu podataka od neovlaštenog pristupa treće strane nije moguća.

Korištenje objavljenog od strane trećih lica za prenos neželjenih reklamnih i informativnih materijala se ovim izričito isključuje. Operatori ove web stranice zadržavaju pravo da pokrenu sudski postupak u slučaju neželjene informacije oglašavanja, kao što su spam e-mailovi.

Politika privatnosti za korištenje Facebook plugin (kao što je gumb)

Na našim stranicama, pluginovi za društvene mreže Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA) su integrisani. Facebook plugin možete vidjeti Facebook logo ili "Like Button" ("Sviđa mi se") na našoj stranici. Pregled Facebook-inovi ovdje: http://developers.facebook.com/docs/plugins/.
Kada posjetite naše stranice, plugin uspostavlja vezu između preglednika i poslužitelja Facebook-a. Facebook prima informacije koje imate sa svojim IP adresu posjetili našu stranicu. Ako kliknete na Facebook "Like" gumb dok ste prijavljeni na svoj Facebook račun, možete povezati sadržaj našim stranicama na svoj Facebook profil. Na taj način Facebook može dodijeliti vaše posjete na našu stranicu sa svojim korisničkim računom. Napominjemo da kao davaoci od sajtova nema saznanja o sadržaju prenosa podataka i korištenja kroz Facebook. Za više informacija, pogledajte politiku privatnosti Facebook među http://de-de.facebook.com/policy.php

Ako ne želite da Facebook može dodijeliti da posjetite naše stranice na svoj Facebook račun, odjavite se sa svog Facebook računa.

Izjava o privatnosti za korišćenje Twitter 

Funkcije Twitter službe su integrisane na našoj web stranici. Ove funkcije koje nudi Twitter Inc., Twitter, Inc. 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, SAD. Kroz korištenje Twitter i "Re-Tweet" web stranice koje posjetite su vezani za vaš Twitter račun i poznat je drugim korisnicima. Ovaj podatak se prenosi i na Twitter.

Napominjemo da smo kao davaoci sajta nema saznanja o sadržaju prenosa podatak i korištenja kroz Twitter. Za više informacija, pogledajte izjavu o privatnosti Twittera na http://twitter.com/privacy.

Vaša postavke privatnosti na Twitter, možete promijeniti postavke računa pod http://twitter.com/account/settings.

Copyright © 2018 - Montenegro Future Property GmbH